Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt behov..

Vara älskad
ett behov av
livsviktig näring..
människosjälens
eviga längtan
eviga törst...





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-20 13:49



Bookmark and Share


  Havsbris
mening med livet,
kraften som gör
oss att gå vidare
i den gåtfulla resa!!

BRAVO, magnifik
skriven som alltid
;o)
2008-11-21

    wildrosen
kloka och sanna ord ...applåd
2008-11-21

  friheten
Grattis M!
2008-11-21

  coffe
underbart sanna strofer av kraft//c
2008-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Och all får inte uppleva det.
2008-11-20

  friheten
så sant och bra skriven
2008-11-20

  iennie
Utan kärlek inget liv
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP