Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagslända 20 november






När tunga tankar

lättar




det är då

det sker under




Övriga genrer av Bim
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-20 17:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Just det - och det kanske är lättandet i sig som är undret?
2008-11-26

  Rachel Roth
det är så det är
sällan under
när tyngden råder
2008-11-25

  Lilla My* VIP
Fint och oerhört klokt om undren som ändå sker...när vi minst anar!
2008-11-22

    Maria Malm
Då kan nästan vad som helst hända..
2008-11-21

  Marie Å
Så fint skrivet....
2008-11-20

  Fredrik P. VIP
exakt!
i tungsinne tror man inte
att någonting någon gång
förändras.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Bim