Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du trodde




Du troddde att du ville se

Du trodde att du ville se verkligeheten.

Verklighetens hat, verklighetens ångest.

Du trodde att du ville se vem jag var.

Du trodde att jag var någon annan.

Någon annan jag aldrig kommer att bli.




Fri vers av trordet
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-20 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet