Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är inte bara sex

Ni vet den där stunden, den där stunden allt stannar upp.

Den stunden du befinner dej med den du älskar, stunden full av passion, stunden full av lust.

Allt du känner och tänker på är den andra personens beröring.

Det enda du hör är den andra personens allt snabbare andetag.

Du vill vara överallt med dina händer på denna person, samtidigt som du vill kyssa den överallt.

Det är bara ni, det är bara ni två.

Det är precis som att allt annat slutar att existera. Det är bara er njutning och er längtan som finns.

Ni vet mycket väl båda två att det är så mycket mer än bara sex, att få känna din älskades kropp emot din.

Att tillsammans bli ett, då är det bara ni mot hela världen.

Bara ni…




Fri vers av trordet
Läst 1020 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-22 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet