Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den dagen allt dog

Jag visste inte vad jag skulle säga,
jag hade inget svar.
Jag ville inte ljuga,
samtidigt som jag inte ville säga som det var.
Jag ville inte bli ensam.

Dina tårar skulle träda fram.
Din röst skulle fösvinna.
Din blick skulle dö.
Din längtan skulle inte finnas.

Vi var allt,
vi hade allt.
Vi stod ensamma mot världen.

Tills vi sluta existera.




Fri vers av trordet
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet