Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina ögon

Dina ögon sa allt,
jag visste vad du ville.
Jag såg i din blick att det var mej du ville ha.
Du ville ha mej för dej själv.
Du ville ha min kropp,
du ville ha mina tankar.

Du ville ha och älska allt med mej.
Jag visste det då.

Jag minns den dagen då dina ögon dog.
Jag minns den dagen så väl.
Det var som om passionen och längtan i din blick aldrig hade funnits.
Den var bara tom och död.

Tjänar det något till att ångra det man gör?
Att gå och grubbla över något man inte kan ändra.
Hur mycket du än ångrar det så spelar det ingen roll.

Den du älskar är för alltid borta, den älskades blick är föralltid död..




Fri vers av trordet
Läst 559 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-25 00:28



Bookmark and Share


    obscura
skitbra
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

trordet