Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillitens fråga

Sanningen, hur ska man veta?

Tillit, det viktigaste i föhållandet.

Men hur ska man egentligen veta.

Sveken, alla gånger man mött dem.

Hur ska man komma vidare?

Hur ska man våga tro?

Vart går gränsen,

gränsen mellan en vitlögn och en lögn?

Hur mycket ska man tåla?

Hur mycket ska man orka leva med?




Fri vers av trordet
Läst 445 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-24 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet