Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten

Tänk hur du kan påverka mej, så mycket från andra sidan jorden.



Skrattretande..



En dag till en annan, alltid samma sak.



Hånfullt..



Snön faller, du är inte här..



Komiskt...



Jag hatar, att älska dej..




Fri vers av trordet
Läst 311 gånger
Publicerad 2009-01-28 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trordet