Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårdrocksslyna

Du lyfte mig
ganska högt trots att du inte är
lika lång som jag
är van vid
men så mycket högre
än de flesta

jag knäppte benen runt
din midja när du kysste
mina bröst och påpekade
att jag väger ingenting

men jag är lika tung som du är
hög när du lyfter mig
för jag bär på för många
och då väger man allting

du satte mig
klumpigt och jag föll lite
innan jag studsade upp
på något som tog mig emot

men jag behövde aldrig
stå på tå när du inte var hög
och kanske är det därför
du pallar ur
men jag ska säga dig
att någon hårdrocksslyna
det har jag aldrig varit.




Fri vers av korrigerad
Läst 771 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2008-11-20 21:11



Bookmark and Share


  stoneme
saknar dig här. mera.
2011-02-01

  eggshells
awesome.
2009-04-09

    mik mikelson
bra och hårt driv i.
2009-01-01

  inutimonster
grymt! bara så. konstruktivitet är inget för mig!
2008-11-21

  Frederick
BOKMÄRKT.

skulle kunna citera men då skulle hela texten vara med i kommentaren & det är inte så jätte koolt. så du får nöja dig med ett FAN VAD GRYMT BRA!!

tack för läsningen.
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad