Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vän i det mörka


Kylan smyger sig på

Den knackar på fönstren,
tränger sig in i små springor.

Den omfamnar mig

En rysning drar genom min kropp,

smekt av den kalla vinden


Du kan komma hit nu

Lägg dina armar om mig

värm mig

så jag inte fryser

trösta mig

så jag blir trygg

krama mig

så jag slappnar av

kyss mig

Och jag glömmer tid och rum...




Fri vers av Loviza
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 22:36



Bookmark and Share


  Thereze
Kan läsa den flera gånger om.. Jättefint
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Loviza
Loviza