Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thy morning breath

Cold void
of a morning breath
you never saw comming

who could know
this ashes of mine
wouldn't been spred yet
over this burial ground
a prison of trapped souls
tortured by the dirt
as me by life

Thy angst led me to tomorrow
like the morning breath
led me yearning back to my sleep

october is gone
moon behind the void of hate i se
but never believe'

Seize the night
bring me an endless sleep

let me not keep
thy mark of depression
bring me an endless sleep

I'll cry for thee
if i could go to sleep

thy melancholic encounter came
stopped thy foreplay of death
led by angst
never again
would i feel
thy cold void
deppression by thy morning breath




Fri vers av SeptemberAshes
Läst 369 gånger
Publicerad 2008-11-20 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SeptemberAshes
SeptemberAshes