Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda bara ett ögonblick åt gången

 

Blunda bara ett ögonblick åt gången
Låt vassen vagga dig
närmre
och dimman föra dig
annorstädes


Bland bergskedjorna vandrar du fritt
Luften du andas är blomman
du plockade
på vägen mot toppen


I kronbladen kan du skymta det förgångna
Kupa händerna
och ta emot din framtid!

Men hör vinden som viskar:
 



Blunda bara ett ögonblick åt gången




Fri vers av Blomster
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 00:06



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker - kupa händerna och ta emot din framtid...de orden kommer att stanna...
2008-11-29

  Mr Lindemann VIP
Ja,den var fin så, denna dikten
Fin och följsam är den och jag glider med raderna, då jag läser den
2008-11-21

  Thirre
Äntligen lite BRA poesi!
Väldigt fin och rofylld.
Titeln tillalar mig mycket
och annorstädes är ett vackert ord.
BRA!!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse