Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hårväxt

rakade av mig mitt skägg
kastade min mask
ner i avloppet

jag ville se ut
som jag kände mig
men nu växer mitt hår vilt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 433 gånger
Publicerad 2004-05-23 20:50



Bookmark and Share


  Tothem
Jag gillar dina dikter, de får mig oftast att skratta så härligt. I ett tappert försök håller jag på att formulera något själv, i din stil ,men det åyterstår att se om jag lyckas roa någon. Ser fram emot nya ord av dig!
2004-05-30

  Rachel Roth
....kul vändning...på det hela....det gillar jag
2004-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP