Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i ärlighetens namn så sitter jag i värmen inomhus, med undantag för några rundor med hunden.


FROST..IGEN

Sandlådan är gråvit
i kylan
spannar och spadar
fastfrusna
i sina gropar

Omkullvält plaststol
vilar mot gräsmattan
sommarslarvet
i min trädgård
fossiler
grepen, krattan, lövkorgen
väntar på tö

Men
över allt
är ljusblå skyar
millioner mil höga
jag andas in
och låter allt
ligga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Jan Linderoth
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 10:51



Bookmark and Share


  Nathalia
Jag vet inte, när jag läste din dikt blev jag liksom lycklig igen! Fast titeln heter Frost...igen
Jag kan se bilderna av sandlådan och sommarslarvet i trädgården täckt av frost framför mig!
:-)
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Linderoth
Jan Linderoth