Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poets, I salute you!

Knivskarpa rader skar mig rakt på,rakt in och rakt ut.
Jag ligger nu nere på vardagsrumsgolvet och blöder
tacksamhet ur mina öppna sår som ska läka med hjälp av kunskapen.
jag känner mig så fruktansvärt lycklig för att jag hann se de jordnära mellan tonerna innan jag föll ner i beundran.

Individen!
Ödmjukheten!
Kärleken!

Tack för att jag får se,höra och tala era ord.




Fri vers av "Dempa"
Läst 469 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-21 13:18



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tacksamhet för denna sajt känner nog vi alla som får dela orden och känslorna...kärleken och sorgen...väl poetat
2008-11-23

  Mr Lindemann VIP
Ja, jo!
Jag tolkardet nog som icke ironiska rader så
Och som sådana är det bra
2008-11-21

  Eaglemountains VIP
Och ett salut till Dig från mig för att JAG får se och läsa DINA tänkvärda ord ......
2008-11-21

  Havsbris
;o)

Jag beundrar dig
för att du såg den
vackraste sidan av
två; så ska det vara
även om du såg eller
kände den andra, du
valde rätt som alla
intelligenta; du valde
den som passar dig
bäst och speglar din
inre ;o)

Ta hand om ditt hjärta
låt det inte blöda för
mycket, du kan stoppa
smärtan precis när du
vill eller är beredd för...

Annan tolkning kan man
göra av dina ord, den
ironisk och sarkastisk,
som är så rätt med och
så bra gjort ;o)

Vilka som, BRAVO, dina
rader går rak igenom
hud djupt i själen...

Salut poet ;o)

5*****
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"