Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myrmark

 

Hade jag myrmarker utanför mitt fönster skulle jag spegla mig där varje morgon. Frostnupna grässtrån är inte det samma men där ser jag återkommande mig sjäv.

Dan håller mig sällskap om dagarna - hans tiggare visste många goda ting och hans sång talar om längtan.

Var finner jag sådana ord att klä mig i?

 




Fri vers av Blomster
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-21 16:02



Bookmark and Share


  thyra
Ett underbart sällskap du håller dig med :) och bilden när du speglar dig ser jag tydligt framför mig. Texten har en fin känsla!
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse