Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakt Frihet

Poänglös förbannelse råder i ditt centrum.
svart på vitt, vitt på svart.
Du måste förstå allt, varför?

Lyssna På instrumenten av vårt liv istället; Hur det låter, hur det speglas i ljudbilden som har målats upp genom vågorna av våra svalkande röster med kärlekens budskap inpräntad i meningarna.
Insup kravlösheten så kommer du att drömma gröna ljuva tankar igen.
samma underbara mål, samma utopiska grundtanke, samma välsmakande morot.

Du behöver inte ha en klar bild på vad som är vad i vårat märkliga sagoland.
Det viktigaste är skönheten av vad vi har skapat
Tillsammans!





Fri vers av "Dempa"
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-21 17:13



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Du får mej på glatt humör. Det är fan i mej det viktigaste!
2008-11-22

  Eaglemountains VIP
Man behöver inte följa med, inte förstå allt, men komma ihåg allt vackert man gjort och gör tillsammans, och det man gör FÖR varandra .....det är det viktigaste i budskapet i allt vad vi företar oss .....
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"