Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här hade kunnat bli VÅR första vinter... om du inte hade varit så feg


Första snön



Det fastnar snö på mina ögonfransar
när jag inte är med dig.
Tänk att man kan vara inte
så länge, och så intensivt.
Just så hade du kanske sagt
om jag hade varit utan inte.
Och sen hade du sagt att
ingenting skulle kunna göra
det här bättre.
Och vi skulle varit tysta
och lyssnat på varandras
A N D E T A G .

Jo, det hade kunnat vara bättre.
Snön skulle fastnat finare
om du hade sett den.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 19:35



Bookmark and Share


  Lilospoesi
åh, jag tycker så mycket om allt du skriver!
2009-07-22

    vemod
VACKER
2008-11-21

  Yrre VIP
Allt handlar om att se, visst är det så.
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris