Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstförströstan


snö
is
och ett evinnerligt svart

men höst kommer också
med färg




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2005-08-13 19:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är fint, men är detta en haiku???
2005-08-18

  Jessi
And I love it! Trösterik dikt
2005-08-13

  Hans w-art Westlund VIP
p.g.a cathys kommentar kände jag mig nödsagad att omarbeta denna text, därav kan hennes kommentar låta konstig, men det är helt och hållet mitt fel. ursäkta
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP