Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
faran med att vara medlem i poeter.se


riktad


med barnfilmsljud i öronen
tänker jag ändå poesi

surt




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 470 gånger
Publicerad 2005-08-13 21:23



Bookmark and Share


  madinsane
jag hör inte ens barnfilmsljudet längre..
2005-08-14

  Ola Rydberg
känner igen mig
huuu
2005-08-14

  himlens hemlighet VIP
ja du hans...för mycket av vad som helst blir lätt lite för mycket...balansen är viktig...surt sa räven
2005-08-14

  kath
men balansen finns ..... jag hamnar ibland lite utanför gränsen när jag söker den .....

du fångar dilemmat väl , det att uppslukas
2005-08-14

  JMR
men det är ju bara fööör härligt tycker jag...
2005-08-13

  Jojo
känns igen allt för väl... men poesi är ju vackert!
2005-08-13

    ej medlem längre
surt. fin ände som är pessimistisk och så talande. Bra skrivet!
2005-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP