Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Den släckta elden

Ett råd;
Ingen kan
jag lovar
-jag försvann

Precis som alla andra,
som en gång försökt

Precis som alla hjältar
som mötte sin död

Att söka lyckka är
att förbruka hopp
att söka kärlek är
som att bygga ett slott

med torn av svartaste aska,
med murkrön av tjockaste sot

Den chansen har redan brunnit,
du är chanslös,
DIN IDIOT




Fri vers av Freeway4
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-11-22 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freeway4