Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sandaler av sand handlar till viss del om jesus. vill inte säga att jag är kristen men anser att jesus var en fin man som hade ett hårt liv. tror på allt tills motsatsen bevisats. det är min filosofi.


sandaler av sand

han vandrar med sandaler av sand

fastnaglad fastna glad
fastspikad fasts pikad
blödande blöd ande

min gud varför har du övergivit mig

ens am nak en sår ad

en man av folket blev återsådd
åter sådd i den djupa sanden

under
och med glödhet sol

iklädd sanddaler av sand
vandrade han sand dalar

spred sitt budskap
och sanden

för vinden
förgänglighet
för gänglig het

vattnet vinden elden jorden

lyssnade
lyssn a nde




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-05-24 00:15



Bookmark and Share


  reback
Vet inte riktigt om jag förstår hela innebörden men det jag begriper räcker långt för idag. Gillar skrivsättet!
2004-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP