Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Emil ....gud är för mig detsamma som människors goda vilja och moral


Bön





Ibland är livet så nära
stunden trängande inpå


o gud giv mig kraft
att jag då må få
mig själv att lita på



lär mig de rätta orden
giv mig mod att säga dem

just i den rätta stunden
så fint att jag ej må ångra dem



ty lössläppta ord
som blir sagda
när livet är nära inpå

de blir blott till grubbel i natten
och oro för dagen därpå






Övriga genrer av Bim
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-22 16:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vackert avslut.
2008-11-26

  Lilla My* VIP
Vilken fin bön du skriver Bim!
Så klokt och sant att försöka finna styrkan inom och förmedla goda tankar och ord som man slipper ångra och oroas för.
2008-11-23

    Bodil Sandberg
En bukett rosor till dig Bim för denna underbart fina kloka dikt!!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Bim