Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet att alla mina texter handlar om samma sak. dra en slutsats av det ni.


Dina vackra ord



Du gav mig aldrig chansen
men jag vet att om du hade gjort det
då hade jag älskat dig
vackrast i hela världen.

Och du kunde älskat mig
likadant.

Vi kunde varit leendet på allas läppar.
Vi kunde slutat bry oss om verkligheten.
Och våra dagar skulle varit i
slow motion
så vi hann uppleva varandra mer.

Du gav mig aldrig chansen,
så jag älskar dig inte.
Men jag älskar dina vackra ord.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 367 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-22 17:28



Bookmark and Share


  Lilospoesi
jättevackert, mycket betydelsefullt vackra ord.
2009-07-22

  elinbelin
Dina ord dansar, de är så vackra men berättar en historia..
*APPLÅD*
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris