Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett utdrag ur ett utdrag ur min dikt


Litet utdrag

De ville

att

                     jag skulle gå

          bredvid en man

 som betonar fel

talar fel

           det kliar i märgen

när jag hör honom

tala

med alla dessa män

              i gula hattar

ser du någon på mitt huvud?

 

Hellre sluter jag bara

ögonen

           och ser på bilderna som skapas där

de får jag i alla fall

konstruera själv

jag går i mitten av min egen väg tack!

Jag är som en duva

– dock lite befläckad av olja




Fri vers av Pontus Landström
Läst 422 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-23 11:10



Bookmark and Share


  Sara Carlsson
blir lite svårt med textindelningen.
passar i och för sig bra till just den här texten, men ändå lite övertonad.
2008-12-09

  aol
du går hllre själv än med såna människor som du inte gillar
2008-11-25

  Björn Karlsson
Texten skapar eftertanke
spårar upp de egna tankarna om livets vägval
2008-11-23

  aol
gillas bravo
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Pontus Landström
Pontus Landström