Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vad är det som är riktigt och viktigt...och vem bestämmer det? jag tänker fortsätta att läsa terry pratchett


till sagans försvar

det finns ett lite överlägset vuxet intellektuellt förakt
för sagor och mystik som jag inte alls förstår
en saga är ju ett fantastiskt sätt att berätta om livet
om frågorna
och de tänkbara svaren...
med färger som glöder och glimrar
där svart är svart och vitt är vitt
och inte sammanblandat till tråkgrått och blekbrunt
som så ofta i vårt vanliga verkliga liv
där det alltför sällan syns några regnbågar
och drakarna lyser med sin frånvaro

så tycker nån att jag ska läsa lite mer "riktig" litteratur istället
behöver jag inte svara
det är ju det jag gör




Övriga genrer av kia k-n
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-23 17:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du tycks ha funnit sagans och myternas livskraft. Kan bara hålla med.. Vilken litteratur har bevarats genom alla tider? Inte är det det gråa och beiga
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n