Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilar tungt

Även det djupaste havet
har en botten
vilar direkt
mot jordens hjärta
Tungt svalt och mörkt
andas det
mot planetens heta centrum




Fri vers av kia k-n
Läst 324 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-16 23:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Inte alla förmår tolka djuphavets botten, men du gör det! Enastående!
2012-02-17

    ej medlem längre
Ett starkt bildspråk som ger många associationer till människans villkor.
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n