Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..ska du falla som regn i mitt hår

När jag vandrar under Vintergatans stjärnor
Ska du falla som regn i mitt hår
Ska du svida som isiga vindar
Ska du glittra som en ljusblixt i min tår

Och när gryningsstjärnorna tändas
ska jag vända varje sten där jag går
Leta tecken och mening och mönster
tills jag finner och kan följa dina spår

Du är allt du är mittpunkten i livet
Du är kraften som gör att hjärtat slår
Du är fågeln som vrider upp världen
den som väntar när jag äntligen förstår







Fri vers av kia k-n
Läst 343 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-19 16:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Här kännar läsaren ett intesivt sökande.. en stark längtan.. ett vackert poetiskt språk
2012-02-12

  Arne Ugglemosse
Originellt tilltal till Gud (?)
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n