Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest

Om du kunde se vad som händer på ängen efter midnatt, då du tror att naturen gått till vila....
O nej! Det är ju då festen börjar, i flödande månsken och skarpa skuggor.
Låga skratt, prassel bland stråna, fniss och lek och liv.
Plötsligt hänger en älva i toppen av ett strå, gungar vilt i vinden, påhejad av vänner som glider och fladdrar tillsammans.
natten är full av fröjd du aldrig anat, smultronöl och hallonvin, daggdroppsskål och blåbärsbål, vilt och yrt och vackert.
Daggen i gräset är det enda som finns kvar och minner om festen då solen stiger igen och vardagen börjar.




Prosa av kia k-n
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-26 23:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kia k-n
kia k-n