Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sök och du ska finna



sarkophagos lithos

 

Du köttätande sten
tugga min tundra

hunger, blöder ur

 

 

det är tid att älska nu,
röda skuggor ur ditt hår

fäller liv

 

bergets skugga
skälver

 

föruttnelsen,
likvaka fördröjer

 

omsluts av välvande mörker




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-24 21:58



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken spännande dikt..tungt och tjusigt och mäktigt!!!
2008-11-26

  lyckeli
helt underbara ordval
och tankegångar..
gillas...
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund