Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott ett namn...från längesen

 

Blott ett namn

på en lapp

rev bort skorpor på gamla sår

 

Äckligt bra minne minns

glömde bort att glömma

 

Känner hugg i sinnet

 

bläddrar vidare i tanken

 

inser

 

att

när namnet på lappen

står framför mig i morgon

så är det största jag kan göra

 

att förlåta...




Övriga genrer av Lyckohäxan Enediel
Läst 360 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-24 00:39



Bookmark and Share


  KristinaE
Förlåta och försona livets stora gåvor vi kan ge till varandra. Fint skrivet!
2008-11-28

  Blåbäret
"rev bort skorpor på gamla sår"...så bra liknat vid det man trodde var läkt och ok, men så lätt att riva upp och börja blöda igen...
2008-11-26

  aol
kloka sanna ord du gör rätt gillas
2008-11-25

  ~Leonardo~
Fint att komma ihåg...ett gammalt orstäv säger att: det är mänskligt att fela, det är gudomligt att förlåta...finemang.
2008-11-24

  Blomster
Ibland är det skrämmande hur endast ett ord - eller namn i det här fallet - kan påverka...

Bra rader med bra kärna och budskap!
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du