Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla har rätt till ett värdigt liv.


Tillägnad våra spöken.

Byråkratin stryper vardagens alternativ med oförklarliga avslag.

Spöken i ett jagformat land.

Vägbeskrivning i ett obegripligt hologram.

Att gemföra med Helvetet glorifierar demoners taskiga lågbudget förslag.

Knyt näven i empatins namn.

Ge andarna en kropp!




Fri vers av "Dempa"
Läst 412 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-24 11:17



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Kämpa på, Du sympatiske och empatiske vän, för Du vill så mycket, och kommer att lyckas med det mesta som Du företar DIG. Vi måste alla dra vårt strå till stacken i detta byråkratiska samhälle, den där "lilla" människan blir och mer nertryckt....och mindre och mindre.....men det ska komma en dag....och....jag är glad att jag får kallas Din vän......
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"