Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det kunde vara värre är en ordlek jag och min morfar brukade leka när han var i livet. :)


det kunde vara värre

en grå gammal butter man
en tiggare må hända

han satt likt en tandlös hund
vid en benhög

det kan vara nog så besvärligt
men det kunde vara värre

om han satt likt en benlös hund
vid en tandhög




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 485 gånger
Publicerad 2004-05-24 08:29



Bookmark and Share


  reback
Underhållning på hög nivå.
2004-06-19

  Tothem
sååå fick jag mig ett flin och senare ett härligt skratt igen. Du skriver för härligt!
2004-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP