Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja du...


Mitt vackraste du

 

Du vet jag inte kan glömma dig,
ändå svider smärtan i öppet sår

det som borde vara glömt,
kryper närmre,
en blidhet utan tröst

dina silverstänk, dina ögon blå
ännu det vackraste,
ett hjärta som inte förmår
slå sitt sista slag

 

för jag älskar i blindo,

 

utanför regnar tecken,
drip dropp, drip dropp

släpp taget

 

en morbid bild
i längtans tid

törstar alltjämt




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 417 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-24 21:32



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
vackert sorgligt
gillar hur du fick ihop slutet
2008-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund