Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

war is not the answer - love is

medvetenheten om sin obetydelse
är den lilla människans lott

men man pustar och frustar ändå

själv tragglar jag fram genom livet
fredag på fredag

tiden känns som den exploderat
och krig är allt som återstår

men det är en illusion
sommaren är på väg
fåglarna återvänder

och vi flyger med dem
sjunger med dem

älskar med dem

war is not the answer - love is




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 503 gånger
Publicerad 2004-05-24 08:30



Bookmark and Share


    Idun 1
Ja kärleken är svaret, så många pussande par som man ser på stan. Vårkänslorna finns där, njut av våren och sommaren.
2004-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP