Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camelus bactrianus


Sakta låter hon sanden glida mellan fingrarna

gräver en damm med frisläppta händer,
tömmer vattnet ur kamelernas pucklar
vattnar det osårbara

likt en eldflugas vandring
längs hudens tunna landskap
förnimmer hon stegen då
han kliver in i de stilla rummen

långt bortom

























Fri vers av _Mian_
Läst 382 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-13 22:14



Bookmark and Share


  Lena Renman
Vackra bilder, längtan och väntan.
Du målar stort med orden. Applåder

Lena
2008-12-14

  Maria Zena Viklund
Mmm en så vacker bild skapar du här ack så skön, applåd o bokmärke!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_