Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sprid Kärlek istället!


Tillägnad Bloggare med Schulman ideal

Laptop knappande cyberspace bullies drar jallingarna långt upp på ryggen igenom att trycka enter.
Övertrötta intern skämt blir publicerade och ätna av överklass wannabes som skrattar rått åt allt.
Förnedrings underhållning försvaras som en ideologi för att man kan ju inte leva utan att få sparka lite på någon som ligger ner.

Det är så uppfriskande när man har långtråkigt!

Dokusåpa generationen börjar synas märkbart när moralen suddas ut med hjälp av gnidna retoriker.

Så om du vill bli känd behöver du inte lägga tid eller pengar, det är onödigt!

För nöjesindustrin tar natura och elakheter!




Fri vers av "Dempa"
Läst 444 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 13:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
2000-tals- influerade företeelser som Du gisslar på ett Mycket Träffsäkert sätt ! Heder Åt Dej !! Bra krut ! Fortsätt på denna väg !
Bokmärker !
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"