Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla Mig Johnny Depp!

Vintern gör själen kriminell, en Bad Boy med ett namn som slutar på y.

Tankarna frustar frustration.
Och jag huttrar längtan efter värme!
(Men erkänner det såklart inte)

Kan ett knirr, knarr från den glittrande snön väcka barnets lekfullhet?

Vintern drabbar själen med emotionella störningar, en EmoKid med ett dystert efternamn.

Glädjen blir skådespel.
Och Kärleken blir mer efterlängtad
(Men erkänner det såklart inte)

Kan Jul hysterin lura upp munnen till ett leende?

Men jag vet iallafall att oklara planeringar kan bli till spontana underbara upplevelser;
Ett tips till oroliga magar!




Fri vers av "Dempa"
Läst 504 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-25 15:40



Bookmark and Share


  dalida_bl
Välskriven...(ser "kommunismen"i) ....som du säger....

"(Men erkänner det såklart inte)"
...eller man pratar inte om allt...*ler åt min fantasi..tack för det....
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"