Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkvärda ord som jag hittade bland mina papper .....


Du tror Dig vara som ingenting är

Du tror Dig vara som ingenting är

Men jag tror mig inte vara som är .....





Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-11-25 17:05



Bookmark and Share


  Maria T
Ja, detta var tänkvärt
2008-11-28

  -Ulla Tilemo- VIP
Det här var en bra ''tänkare''. Grattis till placeringen!
2008-11-25

  Sladjana Zubcevic
Mycket tänkvärda ord.
Bra skrivet.
2008-11-25

  Angeldust
Klart jag gratulerar till din plats bland 5 läsvärda *kram* Sunny
2008-11-25

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "5 uppmärksammade texter"!!!
2008-11-25

  Bibbi VIP
"Tekel, det betyder: du är vägd på en våg och befunnen för lätt" Dan.5:27
Bokmärke.
2008-11-25

  Mr Lindemann VIP
Àtt vara i varat tordes var det som är
2008-11-25

  "Dempa"
tänkvärda ord.
mycket bra!
2008-11-25

  anits VIP
Mycket tänkvärda ord
2008-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP