Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför fann jag dig...

därför fann jag dig
och tog dig till mig;

för att jag
kunde se
det ingen annan sett
i dig

för att du skulle få känna
att du är
någons längtan
någons allt

för att du varje morgon
skulle vakna
och känna dig älskad
älskad, som aldrig förr

och veta att den här dagen
den här vintern
det här livet
kanske inte är
fullt så jävligt ändå

-

varför fann du mig?




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP