Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skarvar i förvandling



där gatornas kullerstensbeläggning
förut skavde under sulorna
finns nu en anonym och mörk släthet

jag har gjort slut med staden
den är inte längre intressant för mig


där trappor och motlut
erbjudit tung andhämtning och
reflekterande uppehåll
skapas nu plant tunnelseende

på samma sätt som jag pressat den
tätt mot hjärtat
finns den nu endast kvar i mitt sinne


parkernas skuggor söker sig inåt
nattljusen rinner ner för stolparna
och söker blottade nackar

jag har gjort slut med staden
men den släpper inte greppet om mig


















Fri vers av alfa VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-25 23:14



Bookmark and Share


  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
är svag för städer, ur alla variabler, och en ny kärleksförklaring tillsynes,

" jag har gjort slut med staden
men den släpper inte greppet om mig "

detta med titel blir intressant påhälsning.
2008-11-26

  Ms Lovecraft
Jag har också problem med en stad, ibland med flera.

Titeln tyder på en viss transcendentalism. I vilken riktning går du?
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén