Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa för alltid

döda fingrar
sönderkyssta läppar
september känns som nu som en livstid sedan

du skulle se mig i ögonen
du skulle ta tillbaka allt det du sa
du skulle älska mig för evigt

ärligheten försvann med värmen
tryggheten stängde dörren i mitt ansikte
du var allt

en saknad har förstört mig förut
men du lovade
du lovade mig resten av ditt liv

en önskan om hat
om en kraft att kunna förgöra dig och ge igen
en önskan om dina tre ord

men jag ska
aldrig sluta minnas

"jag släpper dig aldrig"

ihålighet där du en gång fanns.






Fri vers av isolas
Läst 502 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-26 07:13



Bookmark and Share


    lakrisfantomen
Galet bra, verkligen jättebra skrivet. Du kan du :)
2008-11-29

  TigersLori
Usch, jag vet hur det känns!!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

isolas