Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

border



här hänger jag
grensle över ett rakblad
med mig själv och verkligheten
på var sin sida
och ju mer jag försöker
att nå ner med fötterna
desto mer kluven blir jag























Fri vers av alfa VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-26 10:08



Bookmark and Share


  glittertindra
en text som förmedlar en direkt känsla i ämnet smärta och frustration över hur knivskarpa gränser kan vara...
2009-10-17

  lyckeli
you are the king of this.
kan du överhuvudtaget skriva
någonting halvdant.

ingen poäng med att jag smörar,
du vet vad jag tycker.
2009-10-16

  lyckeli
life


on the

edge
2008-12-02

  Stensamlaren
vilken verklighet?
2008-11-26

  Lola
Tydlig bild.
'Borderline - feels like I´m going to loose my mind'...
Idetta fall kanske 'new balls, please' vore mer lämpligt.

=)

Snyggt knåpad korthet med en uttrycksfull liknelse som jag tror många, åtminstone i denna community, kan känna igen sig i.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén