Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Sorg
är som vågor
mot en strand
där den sörjande
är stenarna
som inte hinner
lägga sig till ro
mellan vågorna




Övriga genrer av Bim
Läst 548 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-26 17:02



Bookmark and Share


    snöö
Jag tror att det är så som dina ord säger. Fint skrivet.
2009-01-21

  Lilla My* VIP
En fin dikt och beskrivning av sorgens smärtsamma vågor!
*Bokmärker*
2008-12-03

    gruskräm
jättefin liknelse!
2008-12-01

  Rachel Roth
sant, sant , sant
2008-11-27

  thyra
En vacker beskrivning, men vemodig och sorgsen. Du skriver så underbart Bim. Dina texter visar att du ser längre än de flesta. Mycket fint!
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Bim