Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mhihi, Bara Så Att Ni Vet. Så Älskar Jag Min Far, <3


Snälla far, se att jag gråter sönder mig själv.

Mina trumhinnor har blivit döva när det gäller att höra,
Hon är full idag igen.
Och mina ögon har blivit blinda när det gäller att se,
Att du faktiskt inte bryr dig om mig.

Dagarna har blivit så långa,
Och jag gråter sönder mig själv, far.
Kan du inte se att när du ignorerar mig,
Får du mig att riva loss kärlek från bröstet på mig.

Kärlek som var ägnad åt dig,
Jag förstår far, hon är din syster hon betyder.
Men jag kan ha hamnat i fel familj,
För jag trodde att jag var din dotter.

Och jag låter solen sakta släckas,
Och jag skapar hat och ilska inom mig.
Far, allt är ägnat åt dig,
Snälla far, se mig.

Bara
För
Idag,

Kan
Du
Väl
I allafall
Säga
Hej,
Min
Dotter
.

Men jag vill inte vara till för mycket besvär.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 18:08



Bookmark and Share


  Angeldust
Kram Sunny...förjäkligt!!
2008-11-26

  anita VIP
Helt underbar skriven. Jag fick tårar i ögonen så bra skriven var den. Applåder i mängder.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel