Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev ditt liv idag imorgon är det försent

Lev
ditt liv
idag
imorgon
är det försent

Hon vet det
jag vet det
du vet det
alla vet det

Men
det är sååå enkelt
att skjuta upp till morgondagen

Den som väntar
väntar alltid för länge

Att vänta
är att dö lite grann

Det är dödsstraff
som väntar
för den som väntar

Vill vi sjunka mot botten
utan att göra ett försök
till att nå upp till ytan?

Jag bara undrar

Vad väntar vi på?










Övriga genrer av Al Lanzon
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-26 20:40



Bookmark and Share


  Miss Mod
Kampen med motståndet, att hellre vänta och se...
2009-02-07

  Sladjana Zubcevic
"Att vänta
är att dö lite grann "
Vackert skrivet.
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon