Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går


Möten
som aldrig äger rum

Drömmar
som endast dröms

Liv
som inte levs

och

Tid
som bara går




Fri vers av Al Lanzon
Läst 501 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-16 19:06



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert skrivet!
2009-05-18

  Lilla My* VIP
Tragiskt sann och tiden bara går...
Fint skriven!
2009-05-17

  Miss Mod
Konstaterar, att allt går vidare....
2009-05-17

  Johan Bergstjärna VIP
Finns sämre saker ...
2009-05-16

  Ove Aronsson VIP
Varför?
2009-05-16

  Trädflickan
Just det ja!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon