Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosbekännelse



Ärlighet är för de oertappade
en sanning som vilar i dina händer

Och trohet
hur kan vi leva i trohet
när hela livet
är en lögn

Jag väntar inte på lyckan
min nästa
eller på den förförande friheten

längre...


Jag tror på korta stunder
av magi
som ditt leende i regnet
då jag bad om en kyss

eller ömheten i en blick
när min fot fastnar under
veden

Jag tror inte på ord
som kastas från mun till mun
analyser om falskhet och mod

I hjärtat styr impulser
från samspel och skeenden
motgång och medvind
och gud, vår tid är min gud




Fri vers av Al Lanzon
Läst 599 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-24 21:42



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Applåder!
Carl-Erik
2009-06-28

  Miss Mod
"tror på korta stunder av magi" underbar text, nu kan jag också börja tro!
2009-06-27

  Sladjana Zubcevic VIP
Vackert poetat!
2009-06-27

  Lilla My* VIP
En väldigt vacker trosbekännelse!

"Jag tror på korta stunder
av magi
som ditt leende i regnet
då jag bad om en kyss"


"I hjärtat styr impulser
från samspel och skeenden
motgång och medvind
och gud, vår tid är min gud"

Fiint!!I övrigt...ja...många lever på en lögn...och det här var den sannaste idag!:)
2009-06-25

  Blåbäret
väcker tankar här...skriver inte under på allt, men du har rätt i vissa saker
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon