Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandraren har gått sin väg


Du sa stopp
du har vandrat nog
Här är din sista hållplats

Kanske trodde du på dina egna ord
kanske sa du det med ironi
vad vet jag?
jag förstår inte ironi
jag bara uppfann den
utövade den
utvecklade den
levde med den
men jag har aldrig begripit den
lika lite som jag förstått dig

Så vandraren går
med sänkt blick
och tunga steg

Han vill inte stanna
han vill inte gå

Han vill något annat
som ingen förstår

Minst han själv




Fri vers av Al Lanzon
Läst 521 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-08 22:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tänkvärda ord om mänsklig vilsenhet
2009-07-09

  Miss Mod
Vilsen vandrare, får inga svar...text att begrunda.
2009-07-08

  Sladjana Zubcevic
Underbara rader!
2009-07-08

  peter markurth
gillar denna
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon