Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan bort


Det fanns en båt
vid en hamn
mot ett land

Långt bort
från kylan
och den hårda vinden

Jag minns
när jag tänkte
smita ombord

Gömma mig
i containern

Det är sådana
infallsvinklar
som saknas idag




Fri vers av Al Lanzon
Läst 565 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-05-13 21:15



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gillar allra mest slutraderna för de väcker inspiration...om nya tankebanor!!

"Det är sådana
infallsvinklar
som saknas idag"
2009-05-15

  Blåbäret
längtan kanske man ändå bär fortfarande
men spontaniteten har blivit mer
realistisk kanske ?

fast man kan ju ställa om vinklarna och falla in i dem ändå :)
2009-05-14

  Sladjana Zubcevic VIP
"Det fanns en båt
vid en hamn
mot ett land

Långt bort
från kylan
och den hårda vinden"
Underbart skrivet!
2009-05-14

  Johan Bergstjärna VIP
Jag skulle vilja gömma mej på ett godståg söderut ... bara se vart man kommer ... föstår den längtan.
2009-05-13

  Eva Langrath VIP
Kanske de finns de nya infallsvinklarna men någon annanstans, finstämd text.

Eva
2009-05-13

  Miss Mod
Fint Al, det kanske går att hitta nya infallsvinklar eller hitta de gamla igen...
2009-05-13

  sirène
Ser scenariot framför mig...riktigt filmiskt. Bra!
2009-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon